Skip to content

Sewa Van Toyota Hiace Bukittinggi Indonesia

By Sinar Alam Wisata

Sewa Van Toyota Hiace Bukittinggi Indonesia merupakan kereta minivan dengan muatan 15 tempat duduk dengan keselesaan yang luar biasa. Kereta Sewa Padang Bukittinggi Indonesia Murah adalah kenderaan khas untuk pelancong yang datang dari luar negara seperti Malaysia, Brunei, Singapura dan lain-lain negara .
Harga sewa Toyota Hiace ini agak tinggi dari kenderaan lain kerana ia merupakan kereta kelas excutive .Selain itu terdapat juga kenderaan lain seperti Toyota Avanza, Innova,Innova Reborn, Kia Pregio , Isuzu Elf Short/Long, Bas Pelancong dan kereta mewah.

Sewa Van Toyota Hiace Bukittinggi Indonesia
Hiace

Toyota Hiace merupakan pilihan terbaik buat anda yang datang bersama kumpulan yang ramai. Ia sangat nyaman , selesa dan luas. Ia membolehkan anda mengembara ke seluruh kawasan Padang Bukittinggi atau pun sekitar Pulau Sumatera Indonesia. Kereta Toyota Hiace Commuter ini  menggunakan mesin VVT-I yang sangat mesra alam.Toyota Indonesia menghasilkan berbagai jenis kenderaan seperti MPV, SUV dan banyak lagi.Toyota Hiace Commuter ini adalah kenderaan terbaik untuk Pakej Percutian Padang Bukittinggi Indonesia.

Harga Sewa : RM 350 dalam Rupiah 1,200,000 sehari
Termasuk     : Kereta , Pemandu, petrol/Solar dan Penginapan di  luar Bandar Padang.

Pilihan Sewa Van Toyota Hiace Sinar Alam Wisata

Alasan mengapa anda perlu memilih Sewa Van Toyota Hiace Bukittinggi Indonesia

  1. Toyota Hiace menggunakan bahan bakar yang menjimatkan. Ini amat menguntungkan penyewa.Anda boleh memilih pakej kereta dan pemandu sahaja  atau kereta , pemandu dan petrol.
  2. Kapisiti Toyota Hiace yang boleh memuatkan 15 penumpang . Tempat duduk yang selesa amat bersesuaian penumpang yang mempunyai ketinggian 160 cmI dilengkapi AC Double Blower , audio dengan 4 speaker membuatkan perjalanan anda selesa dan nyaman.
  3. Toyoita Hiace ini bertenaga 102 hp pada 3600 rpm serta torsion puncak 260nm Silinder, Sejajar, 16-katup DOHC dengan VNT Intercooler dan silinder engine 2755cc
    sangat bertenaga apabila melalui jalan berbukit dan berliku serta amat stabil.
  4. Kecemerlangan Penyewaan van toyota hiace
    dengan pemandu yang mesra, sopan dan berpengalaman.
  5. Keadaan kenderaan utama adalah disebabkan pelepasan rutin di setiap pelayaran supaya penyewa sentiasa mendapat keselesaan
  6. Harga sewa Van Toyota Hiace yang kami tawarkan Padang Bukittinggi Indonesia sangat berbaloi dan berpatutan dengan pesaing lain. Anda juga boleh mendapatkan harga istimewa dan rendah ketika menyewa untuk masa yang lama. Untuk memenuhi permintaan pengguna, kami bukan sahaja menyediakan Van Toyota Hiace dan Elves, kami juga menyewa kereta sejenis MPV,SUV,kereta premium dan Bas Pelancongan/Percutian diBukittinggi Padang Indonesia

Penutup

Toyota Hiace Bukittinggi Minangkabau Indonesia

Percutian anda ke Padang dan Bukitinggi Indonesia dengan Van Toyota Hiace Commuter pastinya akan menyenangkan anda dan keluarga. Untuk tempahan sila telefon atau  whatsApp ke nombor (+62)-85356000747 yang bertanda dibawah laman ini.
Kami amat berbesar hati  melayani dan memberikan  perkhidmatan terbaik di sepanjang percutian anda dalam Pakej Percutian Padang Bukittinggi Indonesia

WeCreativez WhatsApp Support
Sinar Alam Wisata
Salam Traveller